Indløsningsaftale

Kassemanden og AltaPay i en fælles løsning til din forretning

 

Nyt partnerskab mellem den danske kasseleverandør Kassemanden og betalings leverandøren AltaPay åbner for en overskuelig og rentabel løsning, der kan hjælpe din forretning.

I en samlet løsning er det nu muligt at få koblet både Kassemandens kassesystem sammen med AltaPays terminal betalingsløsninger. Samarbejdet betyder, at kunderne nu kan få det hele samlet igennem deres aftale med Kassemanden.

Hele ansøgningsprocessen til kortindløsning er digital. Det tager kun 2 dage at komme i gang og der er ingen skjulte gebyrer.

AltaPay

AltaPay’s globale betalingsplatform hjælper virksomheder verden over med at kunne modtage betalinger gennem integrationer med banker og finansielle institutioner. Firmaet blev i 2015 kåret som national champion i kategorien Growth Strategy of the Year.

Kassemanden

Kassemanden leverer kasseapparater og dertilhørende tilbehør til kunder på det danske marked. Med flere års erfaring er Kassemanden en stabil partner på den samlede løsning til forretningen.

Altapay
Vil du som kunde gerne i gang?
Start tilmeldingen.

Åbningstider

man-fre:  09:00-19:00
lør: 10:00-16:00
søn: 10:00-13:00

Om

Vi er Eksperter i Kasse og Betalingskorts systemer samt hjertestartere.. Mangler du bonruller så kontakter du også din lokale leverandør Kassemanden.

Vores adresse

Kassemanden
Ny Maarumvej 260
Ejlstrup
3
200  Helsinge 
T: +45 70 22 08 24
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Driver dit betalingssystem dig fra forstanden så ring til Kassemanden

© 2017 All Rights Reserved