Betalingskort systemer

Dankortterminaler

Derfor skal du købe eller leje dine dankortterminaler hos Kassemanden

  • 3 minutters responsgaranti på alle VIP supportaftaler
  • Alle vores dankortterminaler er godkendte og certificerede
  • Altid de nyeste terminaltyper og software
  • Markedets korteste bindingsperiode på lejeaftaler. (12 mdr.) 

Korttidsleje af dankortterminaler

Skal du bruge en eller flere terminaler i en kortere periode til f.eks. messe, event eller lignende tilbyder vi også korttidsleje af en PBS terminal.

Krav til dankortterminaler

Hvis jeres forretning skal ud og købe en ny dankortterminal, så er der en række krav som i skal være opmærksom på, at dankortterminalen opfylder. Disse krav er sat af de internationale kortselskaber, også kaldet PCI (Payment Card Industry).

Hvis din forretning allerede har en dankortterminal, men denne dankortterminal er fra før 2008, så er der en chance for, at den skal udskiftes inden 1. januar 2014. Der er nogle dankortterminaler der ikke lever op til Payment Card Industry Pin Entry Device (PCI-PED) skærpede krav til dankortterminaler, der skal sikre at det også fremover vil være sikkert, at bruge sit betalingskort i dankortterminaler.

NFC-teknologi

Near Field Communication, NFC, er en trådløs teknologi, som blandt andet kan bruges til betaling. I modsætning til tidligere, åbner teknologien op for, at mobilbetalingen kan foregå "på stedet" i butikken, restauranten m.v. Man skal altså bare tage sin mobil op af lommen, holde den mod dankortterminalen, trykke sin kode og man har betalt. NFC teknologien vil faktisk gøre det endnu mere sikkert, at bruge dankortterminaler.

Den centrale funktion NFC teknologien har, er at identificere os, og vores bankkonto til en computer. Teknologien bag er et kortrækkende trådløst link, med et lavt strømforbrug, som har udviklet sig fra radiofrekvensidentifikation (RFID) teknologien, som er i stand til at overføre små mængder af data mellem to enheder, holdt op mod hinanden, med få centimeters mellemrum.

I modsætning til Bluetooth, så er der ved NFC ikke behov for nogen parringskode. Ved at holde din telefon mod en kontaktløs dankortterminal i fx en butik, togstation eller kaffebar, er dankortterminalen i stand til, at identificere dig, din konto og sågar dine personlige præferencer og indkøbsvaner, og så modtage betaling gennem en applikation på din telefon.

Også nye betalingskort udstyret med antenne og chip, kan bruges til kontaktløse betalinger i den nye slags dankortterminaler. Dette giver kunden mulighed for, at kunne betale mindre beløb i en fart, og ikke bruge tiden på at indtaste en PIN-kode i dankortterminalen. På længere sigt er der dog en god chance for, at vi totalt kan slippe for at bruge plastic betalingskort i dankortterminalerne, og kan nøjes med vores mobiltelefon.

Åbningstider

man-fre:  09:00-19:00
lør: 10:00-16:00
søn: 10:00-13:00

Om

Vi er Eksperter i Kasse og Betalingskorts systemer samt hjertestartere.. Mangler du bonruller så kontakter du også din lokale leverandør Kassemanden.

Vores adresse

Kassemanden
Ny Maarumvej 260
Ejlstrup
3
200  Helsinge 
T: +45 70 22 08 24
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Driver dit betalingssystem dig fra forstanden så ring til Kassemanden

© 2017 All Rights Reserved