Hjertestarter

CardiAid - muligvis den mest brugervenlige hjertestarter der findes...

CardiAid hjertestarten er én af de mest brugervenlige hjertestartere på markedet. Elektroderne er tilsluttet på forhånd og hjertestarteren tænder automatisk, når låget åbnes. Hjertestarteren guider dig igennem hele forløbet via klare verbale og visuelle instruktioner. Den kan derfor bruges af alle - også uden forudgående undervisning.

 

Fuldautomatisk eller semi-automatisk? Begge kan redde liv

CardiAid hjertestarteren findes i en semi-automatisk og i en fuldautomatisk udgave. Uanset hvilken model du vælger, får du beskyttelses-taske, personlig introduktion samt muligheden for at tegne en gratis serviceaftale med i købet.

Hjertestarter

CardiAid hjertestarter, fuldautomatisk

Brugervenlig hjertestarter med dansk tale. Med denne model, skal du som førstehjælper udelukkende placere elektroderne på den tilskadekomne. Herefter vil maskinen selv foretage de nødvendige stød. Maskinen instruerer dig naturligvis under hele forløbet.

kr. 12.950,-

CardiAid hjertestarter, semi-automatisk

Brugervenlig hjertestarter med dansk tale. Med denne model, skal du som førstehjælper placere elektroderne på den tilskadekomne og du skal trykke på en knap, for hvert stød den tilskadekomne skal have. Maskinen instruerer dig naturligvis under hele forløbet.

kr. 11.950,-

Åbningstider

man-fre:  09:00-19:00
lør: 10:00-16:00
søn: 10:00-13:00

Om

Vi er Eksperter i Kasse og Betalingskorts systemer samt hjertestartere.. Mangler du bonruller så kontakter du også din lokale leverandør Kassemanden.

Vores adresse

Kassemanden
Ny Maarumvej 260
Ejlstrup
3
200  Helsinge 
T: +45 70 22 08 24
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Driver dit betalingssystem dig fra forstanden så ring til Kassemanden

© 2017 All Rights Reserved